Over mij

Web_Portret_Rebecca2011

Rebecca Planteijdt

Ik ben een praktische landschapsarchitect met 25 jaar ervaring als landschapsarchitect en GIS-specialist, waarvan 21 jaar bij Royal Haskoning. Ik zet mijn analytische vaardigheden en kennis van landschap en natuur in om intelligente oplossingen en ideeën te ontwikkelen.  Dat doe ik door te zoeken naar werkwijzen, vormen en ideeën die als het ware meewerken met de natuur. Het zijn oplossingen en ideeën die bijdragen aan een groener (stads)landschap, bijdragen aan de biodiversiteit, maar die tegelijk ook functioneel zijn.

Bij de ontwikkeling van al mijn plannen en ideeën ga ik uit van een hechte samenwerking met klant en/of  belanghebbenden. De beste strategie voor een duurzamere leefomgeving maak je immers samen, alleen dan ontstaat er een gezamenlijk project met draagkracht naar de toekomst toe.

Mijn belangrijkste kwaliteiten zijn mijn analytische vaardigheden en  mijn capaciteiten om de wereld van de techniek te verbinden met de wereld van het beeld en de sfeer. Hierbij komt mijn ervaring met tools zoals GIS  zeer van pas. Om mijn klanten nog beter van dienst te zijn werk ik samen met een netwerk van andere specialisten, dat ik in de afgelopen jaren heb opgebouwd. In dit netwerk is ruimte voor gezamenlijke opdrachten, voor intervisie, brainstorms en workshops.

pdf_IconMijn portfolio is weergegeven in het pdf-bestand dat u hier kunt downloaden.

Comments are closed.